%|%%|%

Fermate

 


Enkele mobiele bungalow 

De Fermate is een enkele mobiele bungalow met een prismadak of zadeldak. Zoals alle mobiele bungalows van Starline, is deze volledig met de hand vervaardigd en daardoor te herkennen aan de ambachtelijke uitstraling en sublieme afwerking.

 

 

Buitenbekleding

Zorgeloos genieten staat bij Starline hoog in het vaandel. Daarom maken we louter gebruik van duurzame materialen. Voor de buitenbekleding van het Fermate-model heeft u de keuze uit red cedar of kunststof. Maar ook combinaties van deze materialen zijn mogelijk. 

 

 

Inrichting

De mobiele bungalows van Starline zijn voorzien van verwarming en goede ventilatiesystemen die garant staan voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Dat geldt overigens voor uw complete inrichting: van keuken tot badkamer en van vloerbekleding tot gordijnen.

 

 

 

Plattegrond Fermate S53

Download plattegrond

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van een mobiele bungalow, is Starline een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de bungalow warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Fermate heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim 6 maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld 5.

 

 

 

 

 

Maten en prijzen

  • Lengte: 9 meter tot 15 meter
  • Breedte: 4 meter tot 4,5 meter
  • Hoogte plafond: 2,35 meter
  • Dak: prisma of zadeldak
  • Opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, LG accupakket, hout-of pellet kachel, vloerverwarming, WTW installatie, inloopdouche etc.
  • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat bungalow (kostenindicatie circa 6% van de bungalowkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow)
  • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 6.349,-, badkamer met douchecabine. vloer- en wandafwerking, triple glas, cv-ketel met radiatoren
  • Vanafprijzen: S38 € 64.055,-   S53 € 84.698,-   M68 € 104.697,-   incl. btw (prijspeil 1-01-2019)  overige maten en prijzen zijn op aanvraag

 Download brochure

 

Contact

Wilt u kennismaken met de produkten van Starline Mobiele Bungalows en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12